I Love Gellerup

Oplev Gellerups Mangfoldighed

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Gellerup = kultur

without comments

I Love Gellerup er et nyt site, med information om Gellerup kultur, og livet og kulturen der blomster der. Der er masser af kultur, og med bazaren i baghaven, er der masser af mulighed for at shoppe lokalt og kulturelt. Det er altid dejligt at få en tur i bazaren, og mærke det blomstrende liv der lever der, med alle dets facetter og nationaliteter.

grand bazar istanbul butikker

 

Masser af gellerup kultur

Er du klar på at møde nye kulturer, og spise noget stærk mad som smager fantastisk, så tag en tur forbi Gelleup og du kan fint starte med Bazar vest, hvor du også finder en masse butikker bag centeret. Der ligger en række butikker som sælger tæpper, tøj og genbrug.

Du føler dig hurtigt velkommen i Gellerup, da der er alle typer af mennesker, og det er nok noget af det mest multikulturelle du finder i Danmark. Gellerup har sin egen kultur, som blomstrer lige under overfladen, og med de nye planer for området, bliver det kun enenu mere fantastisk med årene fremover. Der kommer flere butikekr og torve, som kan bruges af alle de unge mennesker, hvilket helt sikkert også vil byde på iværksætteri og nye forretninger og muligheder for indbyggerne i Gellerup, og det vil udvikle Gellerup kulturen.

Så tag et smut forbi Gellerup næste gang du er i Århus, og besøg denne perle i det vestlige Århus.

Written by Moderator

August 9th, 2013 at 1:35 pm

Posted in Uncategorized