I Love Gellerup

Oplev Gellerups Mangfoldighed

Orientalske stil og stingray stolen

with one comment

Moderne eller nostalgisk

De fleste boligejere kan garanteret nikke genkendende til dette scenarie:
Stuen skal indrettes, og valgtes står nu mellem at købe nye møbler, eller bruge de gamle møbler, man enten har arvet fra sine egne forældre eller sine bedsteforældre. Hvad skal man dog vælge? skal man vælge noget dansk, orientalsk eller noget helt tredje?

Smag og stil kan have ændret sig

Når man står i denne overvejelse, skyldes det ofte, at man med den nye stue pludselig har muligheden for at udtrykke noget nyt. Man har med andre ord mulighed for at vælge noget interiør, der passer til ens personlighed og udtrykker det, man gerne vil. Sidst man indrettede sin stue, var måske for 10 år siden, og der var man et andet sted i sit liv. Det var et andet udtryk, man gerne ville have i sin indretning, og måske havde man heller ikke råd til at være alt for kritisk – man måtte gå lidt på kompromis for også at kunne finansiere indretningen.

Men nu, når man skal indrette stuen forfra, får man igen muligheden for at vælge det interiør, der passer til den stil og mode, man godt kan lide i forhold til det stadie af sit liv, man er i. Alligevel er mange af os bange for at skifte det gamle ud og erstatte det med nyt.

Undgå Ikea-løsningen

Denne frygt skyldes, at vi er bange for, at stuen skal miste sin sjæl og historie. Vi er bange for, at hvis vi kun køber nyt og moderne interiør, vil stuen komme til at virke upersonlig og overfladisk. Lidt ligesom hvis vi havde købt en færdig pakkeløsning fra Ikea.

På den anden side vil vi også gerne skille os af med de gamle møbler, da de måske ikke længere er de pæneste, eller mest moderne, og de kan måske komme til at stå lidt i kontrast til nogle af de nye møbler, man igennem tiden har erhvervet sig. Men igen har de den historiske tyngde, som man måske synes mangler de flere af de moderne møbler.

Find møbler med historie og kultur

Tricket er derfor at finde noget interiør, der besidder begge egenskaber – møbler, der både har et modere udtryk og design, men samtidig har den gamle historie, som arvestykkerne besidder. Et godt eksempel på et sådan møbel, er Thomas Pedersens Stingray gyngestol. Den har et elegant design med bløde bølgende former, den er udført i lækre og tidssvarende materialer, og så trækker den på gyngestolens gamle historie og alle de minder, vi hver især forbinder med gyngestole og gamle dage. Den har nærmest en østlig charme over sit design.

Screen Shot 2013-12-12 at 16.43.58

Ved at søge efter og finde interiør med samme egenskaber, som Stingray stolen, kan man altså tage det bedste fra begge kategorier af møbler, og dermed opnå en stilfuld stue, men som er indrettet i historiens vingesus.

Mere om Stingray

Hvis du gerne vil se mere til Stingray stolen, kan du følge den på dens facebookside ved at klikker her.
Du kan også finde priser og leverance muligheder på nettet.

Written by Moderator

December 12th, 2013 at 3:46 pm

Posted in stil

One Response to 'Orientalske stil og stingray stolen'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Orientalske stil og stingray stolen'.

  1. […] i film som James Bond, Basic Instinct og Men in Black. Men også nyere danske designstole som Stingray af Thomas Pedersen gætter vi på vil være at finde i mange sammenhænge […]

    Moderne markedsføring | Fusion design

    5 Feb 16 at 1:22 pm

Leave a Reply